Norrköping levererar!

5/12. Jag älskar The Snowman, den tecknade kortfilmen om pojken som bygger en snögubbe som kommer till liv. En engelsk saga av Raymond Briggs med musik av Howard Blake. "Walking in the air" är fantastisk! Norrköpings symfoniorkester spelar musiken medan filmen visas, sedan dyker snögubbar upp oå scenen som sjunger och dansar. Louis de Geer.

Norrköping Light Festival arrangeras för första gången. 5/12-31/1 visas olika konstnärers ljusinstallationer runtom Motala Ström. Ta en promenad i vår vackra stad när den lyser som vackrast!

Förra året var en succé så det blir en repeat på Black Christmass, en metalfestival i två dagar i centrala Norrköping, 18-19/12. I år spelar band som Venom, Mayham, Vader och Death Wolf. Marduk återkommer, då Morgan Håkansson (gitarristen) är en av eldsjälarna som drog igång festivalen tillsammans Olof Wikström från Skrikhult Productions.


------------------------------------
Depeche Mode-bar för 18:e året i Norrköping håller hus på Broadway café lördagen den 28/11. Videos på en bigscreen och låtar från DMs långa karriär spelas.

26/9 är det dags för Kulturnatten - 30 år. Cnema visar Paddington och Jag är Ingrid m.m. Testa Lindy Hop! Haffa markeringspennan och gå syna programmet som du hittar här.

Karateklubben fixar festen 26/9 på Arbis där bland andra Christian Berg från Kite och Nicole Sabouné vänder plattor.

2/10 - 11/10 pågår Flimmer filmfestival som är den 17e i ordningen. Program finns lite överallt på stan och även digitalt här. Ex-machina, The Assassin, The Walk eller Dark Star: HR Gigers World kanske lockar?

17-18/10 rullar gänget i Sluts United från Norrköping Roller Derby mot Västerås och Umeå i seriespel i Stadium arena. Pris 50:- förköp hos Lucky 7, 70:- i dörren. Tid 14:00-18:00. Fika och merch till försäljning! Mer info

31/10 Halloweenfest som verkar bli otroligt häftig då bl.a. Sinners and Saviours inredning pryder Arbis med uppträdanden av Candy Coven och bandet The Coffinshakers. Lucky 7 och Arbis står bakom arrangemanget. Det bjussas på show och wheel of misfortune och passa på att fixa your best costume då det bland annat finns ett presentkort på 4 000:- hos Lucky 7 och gratis inträde hos Arbis för resten av livet i prispotten!